Тонер касета CF230A (со чип)

650 ден

Kомпитабилна со:
HP LaserJet Pro M203dn Printer
HP LaserJet Pro M203dw Printer
HP LaserJet Pro MFP M227fdn
HP LaserJet Pro MFP M227fdn
HP LaserJet Pro MFP M227fdw
HP LaserJet Pro MFP M227sdn

Капaцитет на принтање: 1600 страни.

Опис


Тонер касета компитабилна со следниве модели на принтери:
HP LaserJet Pro M203dn Printer
HP LaserJet Pro M203dw Printer
HP LaserJet Pro MFP M227fdn
HP LaserJet Pro MFP M227fdn
HP LaserJet Pro MFP M227fdw
HP LaserJet Pro MFP M227sdn

Капaцитет на принтање: 1600 страни.