Tонер касета MLT-D105

800 ден

Компитабилнa со:
SAMSUNG ML-1915
SAMSUNG ML-1910
SAMSUNG ML-2525
SAMSUNG ML-2580N
SAMSUNG ML-2525W
SAMSUNG SCX-4600

Капaцитет на принтање: 2500 страни.

Опис

Тонер касета компитабилна со следниве модели на принтери:
SAMSUNG ML-1915
SAMSUNG ML-1910
SAMSUNG ML-2525
SAMSUNG ML-2580N
SAMSUNG ML-2525W
SAMSUNG SCX-4600

Капaцитет на принтање: 2500 страни.