Tонер касета MLT-D104

750 ден

Компитабилнa со:
SAMSUNG ML-1665K
SAMSUNG ML-1673
SAMSUNG ML-1674
SAMSUNG ML-1673
SAMSUNG ML-1865K
SAMSUNG ML-1864K

Капaцитет на принтање: 1500 страни.

Опис

Тонер касета компитабилна со следниве модели на принтери:
SAMSUNG ML-1665K
SAMSUNG ML-1673
SAMSUNG ML-1674
SAMSUNG ML-1673
SAMSUNG ML-1865K
SAMSUNG ML-1864K

Капaцитет на принтање: 1500 страни.