Tонер касета CF283A (83A)

500 ден

Компитабилна со:
HP LaserJet Pro MFP M127fs (CZ187A)
HP LaserJet Pro M127fw (CZ183A#BGJ)
HP LaserJet Pro M127fn (CZ181A#BGJ)
HP LaserJet Pro MFP M125nw (CZ173A)
HP LaserJet Pro MFP M225dw (CF485V)
HP LaserJet Pro MFP M225dn (CF484V)

Капaцитет на принтање: 1600 страни.

Опис

Тонер касета компитабилна со следниве модели на принтери:
HP LaserJet Pro MFP M127fs (CZ187A)
HP LaserJet Pro M127fw (CZ183A#BGJ)
HP LaserJet Pro M127fn (CZ181A#BGJ)
HP LaserJet Pro MFP M125nw (CZ173A)
HP LaserJet Pro MFP M225dw (CF485V)
HP LaserJet Pro MFP M225dn (CF484V)

Капaцитет на принтање: 1600 страни.