Тонер касета CF226A (26A)

980 ден

Kомпитабилна со:
HP LaserJet Pro M402dn
HP LaserJet Pro M402dne
HP LaserJet Pro MFP M426fdn
HP LaserJet Pro M402dw
HP LaserJet Pro MFP M426fdw
HP LaserJet Pro M402n

Капaцитет на принтање: 3100 страни.

Опис

Тонер касета компитабилна со следниве модели на принтери:
HP LaserJet Pro M402dn
HP LaserJet Pro M402dne
HP LaserJet Pro MFP M426fdn
HP LaserJet Pro M402dw
HP LaserJet Pro MFP M426fdw
HP LaserJet Pro M402n

Капaцитет на принтање: 3100 страни.