Мастило за Epson 103 EcoTank Cyan 65ml (C13T00S24A)

650 ден

Oдговара со следниве модели на принтери:

Epson EcoTank L1110
Epson EcoTank L3110
Epson EcoTank L3111
Espon EcoTank L3150
Epson EcoTank L3151
Epson EcoTank L5190

Капацитет на принтање: 6500 страни.

Опис

Мастило за надополнување за следниве модели на принтери:

Epson EcoTank L1110
Epson EcoTank L3110
Epson EcoTank L3111
Espon EcoTank L3150
Epson EcoTank L3151
Epson EcoTank L5190

Капацитет на принтање: 6500 страни.