Кертриџ за HP 302 Black (F6U66AE)

1,290 ден

Oдговара со следниве модели на принтери:

HP DeskJet 1110
HP OfficeJet 3830 All-in-One
HP DeskJet 2130 All-in-One
HP ENVY 4523 All-in-One
HP ENVY 4527 All-in-One
HP ENVY 4520 All-in-One
HP DeskJet 3636 All-in-One
HP OfficeJet 4650 All-in-One
HP OfficeJet 5230 All-in-One

Капацитет на принтање: 190 страни.

Опис

Кертриџот одговара со следниве модели на принтери:

HP DeskJet 1110
HP OfficeJet 3830 All-in-One
HP DeskJet 2130 All-in-One
HP ENVY 4523 All-in-One
HP ENVY 4527 All-in-One
HP ENVY 4520 All-in-One
HP DeskJet 3636 All-in-One
HP OfficeJet 4650 All-in-One
HP OfficeJet 5230 All-in-One

Капацитет на принтање: 190 страни.