Ласерски црно-бел принтер HP LaserJet Pro M111w (Wireless)

5,500 ден

Спецификации:
Монохроматски ласерски принтер
Брзина на печатење: 19 страни/мин. А4
Капацитет на фиока: 150 листови A4
Конекција: Hi-Speed USB 2.0, Wi-Fi поврзување
Резолуција: до 600×600 dpi
Меморија: 16 MB

Капацитет на тонер касета: до 1000 страни.

Опис

Спецификации:
Монохроматски ласерски принтер
Брзина на печатење: 19 страни/мин. А4
Капацитет на фиока: 150 листови A4
Конекција: Hi-Speed USB 2.0, Wi-Fi поврзување
Резолуција: до 600×600 dpi
Меморија: 16 MB

Капацитет на тонер касета: до 1000 страни.