HP Neverstop Laser MFP 1200a

13,990 ден

Нема на залиха

Брзина на печатење  макс. до 20/А4 стр/мин
 Технологија на печатење  Ласерски (ц/б)
 Број на бои  1 (black) – тонер за 5.000 страни
 Макс. резолуција на печатење  600 х 600 dpi
 Предвиден број на стр. месечно  од 250 до 2500 страни, макс 20.000
 Меморија   64MB
 Екран  ICON LCD
 Процесор  500MHz
 Потрошен материјал