Инк-Џет принтер во боја Epson EcoTank L1250

9,800 ден

SKU: PRINTIJEPS010 Категории , ,

Спецификација:
Инк-Џет принтер во боја
Epson L серија: Integrated Ink Tanks, Borderless printing
Метод на принтање: Epson Micro Piezo™ print head
Брзина на печатење: црно-бело 33 страни/мин. А4,
колор 15 страни/мин. А4
Капацитет на фиока: 100 листови A4
Резолуција: 5760 x 1440 DPI
Конекција: USB 2.0 Hi-Speed

Капацитет на принтање: црно-бело 8100 страни,
колор 6500 страни.

Опис

Спецификација:
Инк-Џет принтер во боја
Epson L серија: Integrated Ink Tanks, Borderless printing
Метод на принтање: Epson Micro Piezo™ print head
Брзина на печатење: црно-бело 33 страни/мин. А4,
колор 15 страни/мин. А4
Капацитет на фиока: 100 листови A4
Резолуција: 5760 x 1440 DPI
Конекција: WI-FI / USB 2.0 Hi-Speed

Капацитет на принтање: црно-бело 8100 страни,
колор 6500 страни.