Ласерски црно-бел принтер HP LaserJet Pro MFP M141a

6,900 ден

Спецификации:
Монохроматски мултифункционален ласерски принтер
Принтер, скенер и копир
Брзина на печатење: 18 страни/мин. А4
Капацитет на фиока: 150 листови A4
Конекција: Hi-Speed USB 2.0
Резолуција на принтање: до 600×600 dpi
Резолуција на скенер: до 600 ppi
Меморија: 32 MB

Капацитет на тонер касета: до 1000 страни

Опис

Спецификации:
Монохроматски мултифункционален ласерски принтер
Принтер, скенер и копир
Брзина на печатење: 18 страни/мин. А4
Капацитет на фиока: 150 листови A4
Конекција: Hi-Speed USB 2.0
Резолуција на принтање: до 600×600 dpi
Резолуција на скенер: до 600 ppi
Меморија: 32 MB

Капацитет на тонер касета: до 1000 страни