Sale!

Тoнер касета Q2612A (12A)

500 ден

Компитабилна со:
HP LaserJet 1012 (Q2461A#ABA)
HP LaserJet 1020 (Q5911A)
HP LaserJet 3055 (Q6503A)
HP LaserJet 1022nw (Q5914A)
HP LaserJet 1022 (Q5912A)
HP LaserJet M1319f (CB536A#ABA)

Капaцитет на принтање: 2000 страни.

Опис

Тонер касета компитабилна со следниве модели на принтери:
HP LaserJet 1012 (Q2461A#ABA)
HP LaserJet 1020 (Q5911A)
HP LaserJet 3055 (Q6503A)
HP LaserJet 1022nw (Q5914A)
HP LaserJet 1022 (Q5912A)
HP LaserJet M1319f (CB536A#ABA)

Капaцитет на принтање: 2000 страни.