Tонер касета ML-2010D3

800 ден

Компитабилнa со:
SAMSUNG SCX-4521D3
SAMSUNG ML-2010
SAMSUNG ML-2510
SAMSUNG ML-2570
SAMSUNG ML-2571N

Капaцитет на принтање: 1600 страни.