Тонер Ricoh Aficio MP 301SP/301SPF (8k.) MP301E

1,250 ден

Нема на залиха

За следните модели:

Lanier MP 301 SPF
Aficio MP 301 SPF
Savin MP 301 SPF

Капацитет на принтање: ~8000 страни