Тонер касета CF226X (26X верзија)

1,620 ден

Kомпитабилна со:
HP LaserJet Pro M402dn
HP LaserJet Pro M402n
HP LaserJet Pro MFP M426fdw
HP LaserJet Pro MFP M426fdn
HP LaserJet Pro M402dw
HP LaserJet Pro M402dne

Капaцитет на принтање: 9000 страни.

Опис

Тонер касета компитабилна со следниве модели на принтери:
HP LaserJet Pro M402dn
HP LaserJet Pro M402n
HP LaserJet Pro MFP M426fdw
HP LaserJet Pro MFP M426fdn
HP LaserJet Pro M402dw
HP LaserJet Pro M402dne

Капaцитет на принтање: 9000 страни.