Тонер касета C7115A (15A)

900 ден

SKU: TONHP0013 Категорија

Kомпитабилна со:
HP LaserJet 1000
HP LaserJet 1005
HP LaserJet 1200
HP LaserJet 1220
HP LaserJet 3300
HP LaserJet 3380

Капaцитет на принтање: 2500 страни.

Опис

Тонер касета компитабилна со следниве модели на принтери:
HP LaserJet 1000
HP LaserJet 1005
HP LaserJet 1200
HP LaserJet 1220
HP LaserJet 3300
HP LaserJet 3380

Капaцитет на принтање: 2500 страни.