XEROX Workcentre 3025VNI

12,500 ден

Категорија
Брзина на печатење  макс. до 21/А4 стр/мин
 Технологија на печатење  Ласерски (ц/б)
 Број на бои  1 (black) – тонер за 1.000 страни
 Макс. резолуција на печатење  600 х 600 dpi
 Предвиден број на стр. месечно до 15000 страни,
 Меморија   64MB
 Конекција USB/Wi-Fi/LAN
 Процесор 600MHz
 Потрошен материјал