Sale!

Тонер касета CE285A (85A)

500 ден

Компитабилна со:
HP LaserJet Pro P1109w (CE662A)
HP LaserJet Pro P1102w (CE657A#BGJ)
HP LaserJet Pro M1139 (CE852A)
HP LaserJet Pro M1212nf (CE841A#BGJ)
HP LaserJet Pro M1219nf (CE846A)
HP LaserJet Pro P1102w (CE658A#BGJ)

Капaцитет на принтање: 1600 страни.

Опис

Тонер касета компитабилна со следниве модели на принтери:
HP LaserJet Pro P1109w (CE662A)
HP LaserJet Pro P1102w (CE657A#BGJ)
HP LaserJet Pro M1139 (CE852A)
HP LaserJet Pro M1212nf (CE841A#BGJ)
HP LaserJet Pro M1219nf (CE846A)
HP LaserJet Pro P1102w (CE658A#BGJ)

Капaцитет на принтање: 1600 страни.