Кертриџ за Canon 526 Black

960 ден

Нема на залиха

Oдговара со следниве модели на принтери:

Canon Pixma IP4850
Canon Pixma IP4950
Canon Pixma IX6550
Canon Pixma MG5150
Canon Pixma MG5250
Canon Pixma MG5350
Canon Pixma MG6150
Canon Pixma MG6250
Canon Pixma MG8150
Canon Pixma MX885

Капацитет на принтање: 200 страни.

Опис

Кертриџот одговара со следниве модели на принтери:

Canon Pixma IP4850
Canon Pixma IP4950
Canon Pixma IX6550
Canon Pixma MG5150
Canon Pixma MG5250
Canon Pixma MG5350
Canon Pixma MG6150
Canon Pixma MG6250
Canon Pixma MG8150
Canon Pixma MX885

Капацитет на принтање: 200 страни.