Инк-Џет принтер во боја Canon Pixma G3411

10,390 ден

Нема на залиха

SKU: PRINTIJCAN003 Категории , ,

Спецификација:
Мултифункционален Инк-Џет принтер во боја
Принтер, скенер и копир
PIXMA G серија: Integrated Ink Tanks, Borderless printing
Брзина на печатење: црно-бело 9 страни/мин. А4,
колор 5 страни/мин. А4
Капацитет на фиока: 100 листови A4
Резолуција: 4800 x 1200 DPI
Конекција: USB 2.0 Hi-Speed, директно Wireless поврзување

Капацитет на принтање: црно-бело 6000 страни,
колор 7000 страни.

Опис

Спецификација:
Мултифункционален Инк-Џет принтер во боја
Принтер, скенер и копир
PIXMA G серија: Integrated Ink Tanks, Borderless printing
Брзина на печатење: црно-бело 9 страни/мин. А4,
колор 5 страни/мин. А4
Капацитет на фиока: 100 листови A4
Резолуција: 4800 x 1200 DPI
Конекција: USB 2.0 Hi-Speed, директно Wireless поврзување

Капацитет на принтање: црно-бело 6000 страни,
колор 7000 страни.