Хемиско пенкало ВР8015 сино

10 ден

Ширина на мина 0.33 mm, врв од нерѓосувачки челик,
пластично тело во повеќе бои.

Description

Ширина на мина 0.33 mm, врв од нерѓосувачки челик,
пластично тело во повеќе бои.