Фотокопирна хартија Fabriano Multi P@per А4 формат, 300 грама

390 ден

Нема на залиха

Спецификации:
Фотокопирна хартија 300g/m2, премиум квалитет, погодна за сите видови на уреди и режим на работа, за еднострани и двострани отпечаток, 125 листа.