Фотокопирна хартија Fabriano Multi P@per А4 формат, 240 грама

570 ден

Нема на залиха

Спецификации:
Фотокопирна хартија 240g/m2, премиум квалитет, погодна за сите видови на уреди и режим на работа, за еднострани и двострани отпечаток, 150 листа.