Sale!

Тонер касета Brother TN 1030

650 ден 520 ден

Компитабилна со:
Brother DCP 1510
Brother DCP 1512
Brother HL 1110
Brother HL 1112
Brother MFC 1810
Brother MFC 1815
Brother TN 1030
Brother TN 1050
Brother TN 1060

Капaцитет на принтање: 1000 страни.

Description

Тонер касета компитабилна со следниве модели на принтери:
Brother DCP 1510
Brother DCP 1512
Brother HL 1110
Brother HL 1112
Brother MFC 1810
Brother MFC 1815
Brother TN 1030
Brother TN 1050
Brother TN 1060

Капaцитет на принтање: 1000 страни.