VIVAX VOX BS-700

6,100 ден

Категорија
  • CE – Пренослива аудио
  • батерија (mAh): 5000
  • Звучници [W]: 70 W
  • Напојување: 110-240V
  • Висина Димензии (cm): 38,7 cm
  • Моќност RMS (W): 70
  • Дополнителна опрема: Кабел за напојување
  • Димензии на микрофон (cm): 21,5
  • Димензии на ширина (cm): 21,5