VIVAX BS-500 karaoke

8,500 ден

Категорија

One-box систем VIVAX BS-500, 50W, AUX

Опис

  • BT звучник
  • Моќност: 50W
  • Поврзување: Bluetooth
  • Влезови: Aux, Usb
  • Батерија: 12h
  • Капацитет на батеријата: 4000mAh
  • LED светло