Мастило за Epson T6732 Cyan 70ml (C13T67324A)

790 ден

Oдговара со следниве модели на принтери:

Epson PhotoPrinter L800
Epson PhotoPrinter L805
Epson PhotoPrinter L810
Epson PhotoPrinter L850
Epson PhotoPrinter L1800

Капацитет на принтање: 6500 страни.

Опис

Мастило за надополнување за следниве модели на принтери:

Epson PhotoPrinter L800
Epson PhotoPrinter L805
Epson PhotoPrinter L810
Epson PhotoPrinter L850
Epson PhotoPrinter L1800

Капацитет на принтање: 6500 страни.