Кертриџ за HP 351 Color (CB337EE)

1,590 ден

Нема на залиха

Oдговара со следниве модели на принтери:

HP Deskjet D4260
HP Deskjet D4360
HP Photosmart D5360
HP Officejet J6410 All-in-One
HP Photosmart C4280 All-in-One
HP Photosmart C4340 All-in-One
HP Photosmart C4380 All-in-One
HP Officejet J5780 All-in-One
HP Photosmart C5280 All-in-One
HP Photosmart C4480 All-in-One
HP Photosmart C4580 All-in-One

Капацитет на принтање: 170 страни.

Опис

Кертриџот одговара со следниве модели на принтери:

HP Deskjet D4260
HP Deskjet D4360
HP Photosmart D5360
HP Officejet J6410 All-in-One
HP Photosmart C4280 All-in-One
HP Photosmart C4340 All-in-One
HP Photosmart C4380 All-in-One
HP Officejet J5780 All-in-One
HP Photosmart C5280 All-in-One
HP Photosmart C4480 All-in-One
HP Photosmart C4580 All-in-One

Капацитет на принтање: 170 страни.