Tонер касета CF217A

600 ден

Компитабилна со:

HP LaserJet Pro M102a
HP LaserJet Pro M102n
HP LaserJet Pro M102nw
HP LaserJet Pro M130a
HP LaserJet Pro M130fn
HP LaserJet Pro M130fw
HP LaserJet Pro M130nw

Капaцитет на принтање: 1000 страни.

Опис

Тонер касета компитабилна со следниве модели на принтери:
HP LaserJet Pro M102a
HP LaserJet Pro M102n
HP LaserJet Pro M102nw
HP LaserJet Pro M130a
HP LaserJet Pro M130fn
HP LaserJet Pro M130fw
HP LaserJet Pro M130nw

Капaцитет на принтање: 1000 страни.