Тонер касета Q7553A/Q5949A (53A/49A)

1,000 ден

Kомпитабилна со:
HP LaserJet 1160
HP LaserJet 1160Le
HP LaserJet 1320
HP LaserJet 1320n
HP LaserJet 1320nw
HP LaserJet 1320t
HP LaserJet 1320tn
HP LaserJet 3390
HP LaserJet 3392
HP LaserJet M2727nf
HP LaserJet P2010
HP LaserJet P2014
HP LaserJet P2015

Капaцитет на принтање: 2500 страни.

Опис

Тонер касета компитабилна со следниве модели на принтери:
HP LaserJet 1160
HP LaserJet 1160Le
HP LaserJet 1320
HP LaserJet 1320n
HP LaserJet 1320nw
HP LaserJet 1320t
HP LaserJet 1320tn
HP LaserJet 3390
HP LaserJet 3392
HP LaserJet M2727nf
HP LaserJet P2010
HP LaserJet P2014
HP LaserJet P2015

Капaцитет на принтање: 2500 страни.