Тонер касета CF279A (79A)

500 ден

Компитабилна со:
HP LaserJet Pro M12a
HP LaserJet Pro M12w
HP LaserJet Pro MFP M26a
HP LaserJet Pro MFP M26nw

Капaцитет на принтање: 1500 страни.

Опис

Тонер касета компитабилна со следниве модели на принтери:
HP LaserJet Pro M12a
HP LaserJet Pro M12w
HP LaserJet Pro MFP M26a
HP LaserJet Pro MFP M26nw

Капaцитет на принтање: 1500 страни.