Sale!

Тонер касета 35A/36A/85A

500 ден

Компитабилна со:
HP LaserJet Pro P1109w (CE662A)
HP LaserJet Pro P1102w (CE657A#BGJ)
HP LaserJet Pro M1139 (CE852A)
HP LaserJet Pro M1212nf (CE841A#BGJ)
HP LaserJet Pro M1219nf (CE846A)
HP LaserJet Pro P1102w (CE658A#BGJ)
HP LaserJet P1005 (CB410A#ABA)
HP LaserJet P1006 (CB411A#ABA)

Капaцитет на принтање: 1600 страни.

Опис

Тонер касета компитабилна со следниве модели на принтери:
HP LaserJet Pro P1109w (CE662A)
HP LaserJet Pro P1102w (CE657A#BGJ)
HP LaserJet Pro M1139 (CE852A)
HP LaserJet Pro M1212nf (CE841A#BGJ)
HP LaserJet Pro M1219nf (CE846A)
HP LaserJet Pro P1102w (CE658A#BGJ)
HP LaserJet P1005 (CB410A#ABA)
HP LaserJet P1006 (CB411A#ABA)

Капaцитет на принтање: 1600 страни.