Пaпка Noki, пвц без метален механизам

15 ден

SKU: OFFICEPAP005 Категории ,

Димензија 225×350 mm, предна корица ПП сјајна проѕирна
со дебелина 100 микрона, задна корица во боја со дебелина
180 микрона, Noki папка без механизам.

Боја: сина, зелена, жолта, црвена, розева, црна, бела.