Принтер за сметки Epson TM-T20

9,400 ден

Достапно по нарачка

SKU: PRINTSMETKA01 Категории ,

Спецификации:
Метод на принтање: Печатење на топлинска линија
Брзина на печатење: 150 mm/сек.
Капацитет на колона: ширина на хартија 80 mm, 48/64
Конекција: Hi-Speed USB 2.0
Резолуција: 203×203 dpi
Димензија на принтер: 140 x 199 x 146 mm

Опис

Спецификации:
Метод на принтање: Печатење на топлинска линија
Брзина на печатење: 150 mm/сек.
Капацитет на колона: ширина на хартија 80 mm, 48/64
Конекција: Hi-Speed USB 2.0
Резолуција: 203×203 dpi
Димензија на принтер: 140 x 199 x 146 mm