Ласерски црно-бел принтер Canon MF421dw

25,900 ден

Нема на залиха

SKU: PRINTLJCAN007 Категории , ,

Спецификации:
Монохроматски мултифункционален ласерски принтер
Принтер, скенер и копир
Брзина на печатење: еднострано 38 страни/мин. А4, двострано 30 страни/мин. А4
Капацитет на фиока: 250 листови A4
Конекција: Hi-Speed USB 2.0, Wi-Fi, LAN поврзување
Резолуција на скенер: од 600×600 до 9600×9600 dpi
Резолуција на принтање: од 600×600 до 1200×1200 dpi
Меморија: 1 GB

Капацитет на тонер касета: до 3100 страни.

Опис

Спецификации:
Монохроматски мултифункционален ласерски принтер
Принтер, скенер и копир
Брзина на печатење: еднострано 38 страни/мин. А4, двострано 30 страни/мин. А4
Капацитет на фиока: 250 листови A4
Конекција: Hi-Speed USB 2.0, Wi-Fi, LAN поврзување
Резолуција на скенер: од 600×600 до 9600×9600 dpi
Резолуција на принтање: од 600×600 до 1200×1200 dpi
Меморија: 1 GB

Капацитет на тонер касета: до 3100 страни.