Sale!

Тонер касета CE505A

650 ден

Компитабилна со:
HP LaserJet P2035n (CE462A#ABA)
HP LaserJet P2035 (CE461A#ABA)
HP LaserJet P2055x (CE460A#ABA)
HP LaserJet P2055dn (CE459A#ABA)
HP LaserJet P2055d (CE457A#ABA)

Капaцитет на принтање: 2300 страни.

Опис

Тонер касета компитабилна со следниве модели на принтери:
HP LaserJet P2035n (CE462A#ABA)
HP LaserJet P2035 (CE461A#ABA)
HP LaserJet P2055x (CE460A#ABA)
HP LaserJet P2055dn (CE459A#ABA)
HP LaserJet P2055d (CE457A#ABA)

Капaцитет на принтање: 2300 страни.