Sale!

Тонер касета CE278A (78A)

500 ден

Компитабилна со:
HP LaserJet Pro M1536 (CE538A#BGJ)
HP LaserJet Pro P1606 (CE749A#BGJ)

Капaцитет на принтање: 2100 страни.