Кертриџ за HP 655 Cyan (CZ110AE)

790 ден

Oдговара со следниве модели на принтери:

HP DeskJet Ink Advantage 3525
HP DeskJet Ink Advantage 4615
HP DeskJet Ink Advantage 4625
HP DeskJet Ink Advantage 5525
HP DeskJet Ink Advantage 6525

Капацитет на принтање: 600 страни.

Опис

Кертриџот одговара со следниве модели на принтери:

HP DeskJet Ink Advantage 3525
HP DeskJet Ink Advantage 4615
HP DeskJet Ink Advantage 4625
HP DeskJet Ink Advantage 5525
HP DeskJet Ink Advantage 6525

Капацитет на принтање: 600 страни.