Кертриџ за Epson OR-CE T1282 Cyan

150 ден

Oдговара со следниве модели на принтери:

Epson Stylus S22
Epson Stylus SX125
Epson Stylus SX130
Epson Stylus SX230
Epson Stylus SX235W
Epson Stylus SX420W
Epson Stylus SX425W
Epson Stylus SX430W
Epson Stylus SX435W
Epson Stylus SX438W
Epson Stylus SX440W
Epson Stylus SX445W
Epson Stylus Office BX305F
Epson Stylus Office BX305FW

Капацитет на принтање: 200 страни.

Опис

Кертриџот одговара со следниве модели на принтери:

Epson Stylus S22
Epson Stylus SX125
Epson Stylus SX130
Epson Stylus SX230
Epson Stylus SX235W
Epson Stylus SX420W
Epson Stylus SX425W
Epson Stylus SX430W
Epson Stylus SX435W
Epson Stylus SX438W
Epson Stylus SX440W
Epson Stylus SX445W
Epson Stylus Office BX305F
Epson Stylus Office BX305FW

Капацитет на принтање: 200 страни.