Кертриџ за Epson OR-CE T0613 Magenta

150 ден

Oдговара со следниве модели на принтери:

Epson Stylus D68
Epson Stylus D88
Epson Stylus D88+
Epson Stylus DX3800
Epson Stylus DX3800+
Epson Stylus DX3850
Epson Stylus DX3850+
Epson Stylus DX4200
Epson Stylus DX4250
Epson Stylus DX4800
Epson Stylus DX4800+
Epson Stylus DX4850
Epson Stylus DX4850+

Капацитет на принтање: 200 страни.

Опис

Кертриџот одговара со следниве модели на принтери:

Epson Stylus D68
Epson Stylus D88
Epson Stylus D88+
Epson Stylus DX3800
Epson Stylus DX3800+
Epson Stylus DX3850
Epson Stylus DX3850+
Epson Stylus DX4200
Epson Stylus DX4250
Epson Stylus DX4800
Epson Stylus DX4800+
Epson Stylus DX4850
Epson Stylus DX4850+

Капацитет на принтање: 200 страни.