Кертриџ за Epson OR-CE T0444 Yellow

180 ден

Oдговара со следниве модели на принтери:

Epson Stylus C64
Epson Stylus C66
Epson Stylus C84
Epson Stylus C84N
Epson Stylus C84WN
Epson Stylus C86
Epson Stylus CX3600
Epson Stylus CX3650
Epson Stylus CX4600
Epson Stylus CX6400
Epson Stylus CX6600

Капацитет на принтање: 200 страни.

Опис

Кертриџот одговара со следниве модели на принтери:

Epson Stylus C64
Epson Stylus C66
Epson Stylus C84
Epson Stylus C84N
Epson Stylus C84WN
Epson Stylus C86
Epson Stylus CX3600
Epson Stylus CX3650
Epson Stylus CX4600
Epson Stylus CX6400
Epson Stylus CX6600

Капацитет на принтање: 200 страни.