Инк-Џет фото принтер во боја Epson L805

17,590 ден

Нема на залиха

SKU: PRINTIJEPS004 Категории , ,

Спецификација:
Epson L серија: Integrated Ink Tanks, Photo printer
Печатење: Borderless printing, Photo printing, CD/DVD
Брзина на печатење: црно-бело 5,1 страни/мин. А4,
колор 5 страни/мин. А4, фотографија  (10×15),
црно-бело 37 страни/мин., колор 38 страни мин.
Капацитет на фиока: 120 листови A4
Резолуција: 5760 x 1440 DPI
Конекција: USB 2.0 Hi-Speed
Боја: 6 бои (Bk,C,Y,M,Lc,LM)

Опис

Спецификација:
Epson L серија: Integrated Ink Tanks, Photo printer
Печатење: Borderless printing, Photo printing, CD/DVD
Брзина на печатење: црно-бело 5,1 страни/мин. А4,
колор 5 страни/мин. А4, фотографија  (10×15),
црно-бело 37 страни/мин., колор 38 страни мин.
Капацитет на фиока: 120 листови A4
Резолуција: 5760 x 1440 DPI
Конекција: USB 2.0 Hi-Speed
Боја: 6 бои (Bk,C,Y,M,Lc,LM)