Инк-Џет принтер во боја Epson L565

15,000 ден

Нема на залиха

SKU: PRINTIJEPS006 Категории ,

Спецификација:
Мултифункционален Инк-Џет принтер во боја
Принтер, скенер, копир и факс
Epson L серија: Integrated Ink Tanks
Брзина на печатење: црно-бело 10 страни/мин. А4,
колор 5 страни/мин. А4
Капацитет на фиока: 100 листови A4
Резолуција: 5760 x 1440 DPI
Конекција: USB 2.0 Hi-Speed, Wi-Fi, LAN поврзување

Капацитет на принтање: црно-бело 13000 страни,
колор 6500 страни.

Опис

Спецификација:
Мултифункционален Инк-Џет принтер во боја
Принтер, скенер, копир и факс
Epson L серија: Integrated Ink Tanks
Брзина на печатење: црно-бело 10 страни/мин. А4,
колор 5 страни/мин. А4
Капацитет на фиока: 100 листови A4
Резолуција: 5760 x 1440 DPI
Конекција: USB 2.0 Hi-Speed, Wi-Fi, LAN поврзување

Капацитет на принтање: црно-бело 13000 страни,
колор 6500 страни.