Инк-Џет принтер во боја Epson L1300 A3

26,490 ден

SKU: PRINTIJEPS005 Категории ,

Спецификација:
Epson L серија: Integrated Ink Tanks
Печатење: Borderless printing
Брзина на печатење: црно-бело 30 страни/мин. А4,
колор 17 страни/мин. А4
Капацитет на фиока: 100 листови A4
Подржани формати: A3+, A3, A4, A5, A6, B4, B5,
C4 (Envelope), C6 (Envelope), DL (Envelope),
No. 10 (Envelope), 10 x 15 cm, 13 x 18 cm, 13 x 20 cm
Резолуција: 5760 x 1440 DPI
Конекција: USB 2.0 Hi-Speed
Боја: 4 бои (Bk,C,Y,M)

Опис

Спецификација:
Epson L серија: Integrated Ink Tanks
Печатење: Borderless printing
Брзина на печатење: црно-бело 30 страни/мин. А4,
колор 17 страни/мин. А4
Капацитет на фиока: 100 листови A4
Подржани формати: A3+, A3, A4, A5, A6, B4, B5,
C4 (Envelope), C6 (Envelope), DL (Envelope),
No. 10 (Envelope), 10 x 15 cm, 13 x 18 cm, 13 x 20 cm
Резолуција: 5760 x 1440 DPI
Конекција: USB 2.0 Hi-Speed
Боја: 4 бои (Bk,C,Y,M)