Етикети за декларации Sorex A4/100листа 64.6mm x 33.8mm

450 ден

Нема на залиха

Самолепливи етикети за декларации,

погодни за принтање на ласерски и инк-џет птинтери

Димензии на етикети:64.6mm x 33.8mm

100листа пакување