Хемиско пенкало Noki Wonderball сино

10 ден

Ширина на мина 0.6 mm, врв од нерѓосувачки челик,
транспарентно тело со сина боја, со капаче.

Description

Ширина на мина 0.6 mm, врв од нерѓосувачки челик,
транспарентно тело со сина боја, со капаче.