Фотокопирна хартија Fabriano Multi P@per А4 формат, 100 грама

460 ден

Спецификации:
Фотокопирна хартија 100g/m2, премиум квалитет, погодна за сите видови на уреди и режим на работа, за еднострани и двострани отпечаток, 500 листа.

Out of stock

Description

Спецификации:
Фотокопирна хартија 100g/m2, премиум квалитет, погодна за сите видови на уреди и режим на работа, за еднострани и двострани отпечаток, 500 листа.