Фотокопирна хартија Fabriano Multi P@per А4 формат, 200 грама

730 ден

Нема на залиха

Спецификации:
Фотокопирна хартија 200g/m2, премиум квалитет, погодна за сите видови на уреди и режим на работа, за еднострани и двострани отпечаток, 250 листа.