Тонер касета CF230A (без чип)

1,000 ден

Kомпитабилна со:
HP LaserJet Pro M203dn Printer
HP LaserJet Pro M203dw Printer
HP LaserJet Pro MFP M227fdn
HP LaserJet Pro MFP M227fdn
HP LaserJet Pro MFP M227fdw
HP LaserJet Pro MFP M227sdn

Капaцитет на принтање: 1600 страни.

Out of stock

Description

Тонер касета компитабилна со следниве модели на принтери:
HP LaserJet Pro M203dn Printer
HP LaserJet Pro M203dw Printer
HP LaserJet Pro MFP M227fdn
HP LaserJet Pro MFP M227fdn
HP LaserJet Pro MFP M227fdw
HP LaserJet Pro MFP M227sdn

Капaцитет на принтање: 1600 страни.