Sale!

Тонер касета CF244A (44А)

850 ден

Kомпитабилна со:
HP LaserJet Pro M15a
HP LaserJet Pro M15w
HP LaserJet Pro MFP M28a
HP LaserJet Pro MFP M28w

Капaцитет на принтање: 1000 страни.

SKU: TONHP0011 Category:

Description

Тонер касета компитабилна со следниве модели на принтери:
HP LaserJet Pro M15a
HP LaserJet Pro M15w
HP LaserJet Pro MFP M28a
HP LaserJet Pro MFP M28w

Капaцитет на принтање: 1000 страни.